Matador MP47 Hectorra 3 215/55 R16 97H XL TL

215/55 R16 97H XL
Osobní
Letní
Úspora paliva: D
Přilnavost: C
Hlučnost: (72 dB)
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
Matador
Typ vozidla
Osobní
Sezóna
Letní
Šířka
215
Profil
55
Průměr disku
16
Konstrukce
Radiální
Zátěžový index
97
Zátěžový index (dvojitě)
0
Rychlostní index
H
Duše
Bezdušová
Hlučnost (dB)
72
Palivová účinnost
D
Přilnavost
C
Dojezdová
Ne
Zesílená
Ne
M+S
Ne
Jednotka
1 ks
Hmotnost
9,281 kg
EAN
4050496724818
ABCDEFG - dB

Popis produktu

Popis produktu

Pro střední třídu, luxusní vozidla a SUV.

Matador je značka s dlouhou tradicí a širokou nabídkou spolehlivých pneumatik. Vysoká úroveň bezpečnosti jízdy na mokrém povrchu. Vhodná například pro vozidla Škoda Octavia, VW Passat a VW Tiguan.

  • Vysoká úroveň bezpečnosti jízdy na mokrém povrchu
  • Dobrý handling a kratší brzdná dráha
  • Delší životnost
  • Nižší hlučnost

Vysoká úroveň bezpečnosti jízdy na mokrém povrchu. Čtyři široké obvodové drážky dokáží rychle odvádět velký objem vody z kontaktní stopy pneumatiky. Bezpečnost jízdy na mokrých silnicích je tak vyšší a riziko aquaplaningu naopak nižší.

Dobrý handling a kratší brzdná dráha. Tuhé a pevné obvodové pásy, žebra a bloky dezénu v centrální části pneumatiky zlepšují přenos záběrových a brzdných sil na povrch vozovky. Přímá a rychlá je odezva na řízení. Výsledkem je dobrý handling a krátká brzdná dráha na suché vozovce.

Delší životnost. Optimální rozložení prvků dezénu a tuhosti dezénových bloků v přítlaku na vozovku přináší rovnoměrné rozložení měrného tlaku ve stopě pneumatiky. Výsledkem je snížení opotřebení dezénu, což zvyšuje kilometrový výkon.

Nižší hlučnost. Emise hluku způsobené dezénovými prvky ve středu kontaktní plochy jsou sníženy v důsledku uzavřeného vnějšího ramene. Toto snížení hluku zvyšuje jízdní komfort pneumatiky.

Menu
Filtr zboží