Goodyear ULTRAGRIP 9+ MS 185/65 R15 92T XL M+S

185/65 R15 92T XL M+S
Osobní
Zimní
Úspora paliva: C
Přilnavost: B
Hlučnost: (71 dB)
Garance
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
Goodyear
Typ vozidla
Osobní
Sezóna
Zimní
Šířka
185
Profil
65
Průměr disku
15
Konstrukce
Radiální
Zátěžový index
92
Rychlostní index
T
Duše
Bezdušová
Hlučnost (dB)
71
Palivová účinnost
C
Přilnavost
B
Dojezdová
Ne
Zesílená
Ano
M+S
Ano
3-Peak-Mountain-Snowflake (3PMSF)
Ano
Jednotka
1 ks
Hmotnost
7,226 kg
EAN
5452000816245
ABCDEFG - dB

Popis produktu

Popis produktu

.Nový Goodyear UltraGrip 9 nabízí ve srovnání s předchozí generací vylepšenou výkonnost na sněhu. Lamely a okraje běhounu byly navrženy tak, aby poskytovaly optimální tvar otisku pneumatiky bez ohledu na prováděný manévr, což umožňuje spolehlivou odezvu pneumatiky při řízení, zatáčení, brzdění i zrychlování. Lepší ovladatelnost na sněhu je rovněž zajištěna velkým množstvím hran a vyšším počtem lamel na ramenních blocích. Variabilní bloková geometrie zajišťuje silný záběr na sněhu. Na ledu pomáhá k lepší výkonnosti vysoká hustota lamel spolu s hranatějším otiskem, zatímco hydrodynamické drážky snižují riziko aquaplaningu a zlepšují záběr na tajícím sněhu. Ve studených deštivých dnech garantují kvalitní brzdné vlastnosti hlavně kompaktní ramenní bloky s 3D BIS technologií. UltraGrip 9 má v porovnání se svým předchůdcem vylepšené složení směsi. Speciální směs plastifikátorů obsahující pryskyřici umožňuje vyšší přilnavost na mokrém povrchu, rostlinný olej zase vylepšený výkon na sněhu i ledu. Poprvé v historii nabízí UltraGrip 9 dvě různé dezénové varianty v závislosti na konkrétním rozměru. Goodyear je největším výrobcem pneumatik na světě, má zastoupení na šesti kontinentech. Kromě pneumatik značky Goodyear vyrábí také několik dalších renomovaných značek, včetně pneumatik Dunlop, Fulda, Sava a Debica.

Letní, zimní i celoroční osobní a užitkové pneumatiky zn. GOODYEAR jsou nejen inovativní, ale také skvěle hodnoceny odborníky.

  • Kvalita, na kterou se můžete spolehnout: Letní, zimní i celoroční pneumatiky společnosti Goodyear byly za posledních 5 let testovány nezávislými evropskými časopisy se zaměřením na pneumatiky, a ty dosáhly skvělých výsledků. To proto, že techničtí pracovníci společnosti Goodyear testují každý nový design pneumatiky s přihlédnutím k 50 výkonnostním kritériím. Tak zajišťujeme, že každá pneumatika Goodyear umožní lepší zážitek z jízdy. Pneumatiky Goodyear, vyrobené pro dobrý pocit.
  • Společnost Goodyear často odkazuje na nezávislé testovací orgány, časopisy a autokluby. Ty nezávisle testují průměrně 15 hlavních výkonnostních kritérií. Obvykle jde o: Ovladatelnost a brzdění na suchém a mokrém povrchu

Přilnavost v zatáčkách

Odolnost

Spotřebu paliva

Hluk v kabině

Aquaplaning.

Goodyear je platinovým partnerem FC Bayern Mnichov.

Goodyear, světový výrobce prémiových pneumatik a FC Bayern Mnichov, nejúspěšnější tým německé Bundesligy, od 1. ledna 2016 vstoupili do platinového partnerství. Víceletá smlouva zahrnuje reklamu na obvodu hrací plochy a řadu dalších reklamních práv. Fotbalové hvězdy včetně Philippa Lahma, Francka Ribéryho, Thomase Müllera a Manuela Neuera si mohou ověřit vynikající kvalitu výrobků značky Goodyear sami, a to hned dvěma různými způsoby. Pneumatikami Goodyear jsou již vybaveny jak soukromé vozy mnohých hráčů, tak i týmový autobus. Goodyear do nového partnerství vstupuje s myšlenkou na celosvětový trh. „Jak Bayern Mnichov, tak Goodyear mají velmi silný mezinárodní kontext. Utkání se přenášejí po celém světě a tým má vice než 400 milionů fanoušků na všech světadílech.

Menu
Filtr zboží