Cheng Shin C-248 (Block) 10-4 4PR

Cheng Shin C-248 (Block) 10-4 4PR
Zemědělské
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
Cheng Shin
Typ vozidla
Zemědělské
Šířka
4
Průměr disku
4
Konstrukce
Diagonální
Duše
Dušová
Počet pláten
4
Dojezdová
Ne
Zesílená
Ne
Jednotka
1 ks
Hmotnost
1,6 kg
EAN
4040658003578

Popis produktu

C-248 Block

Cheng Shin C248 je pneumatika s blokovým dezénem běhounu. Vzorek má čtvercový profil vhodný pro motokáry, zahradní přívěsy, ruční vozíky, kolečka a rudlíky. Jedná se o vysoce kvalitní pneumatiku, která bude mít delší životnost a menší počet průrazů ve srovnání s originálními 2letými pneumatikami s nízkou kvalitou.

Vaše mobilita by neměla být omezena nedostatkem trakce. CST C248 byl navržen tak, aby koloběžkám a skútrům poskytoval lepší grip, čímž pomáhá lidem v jejich každodenním životě.

Pneumatika C248 se obecně používá pro skútry a koloběžky. Je navržen tak, aby zajišťoval trakci na širokém spektru povrchů.

Cheng Shin

Společnost Maxxis Internatinal (CHENG SHIN - CST) vyrábí pneumatiky nejen pro osobní a nákladní automobily ale i pro veškerá terénní a závodní vozidla, motocykly, čtyrkolky, jizdní kola a v programu společnosti nechybí také pneumatiky pro vozidla k ošetřování travnatých ploch a zahradních areálů, trajlery a vozidla průmyslového charakteru. Společnost Maxxis považuje za svůj hlavní cíl bezpečnost, provedení a prvotřídní kvalitu všech druhů pneumatik, které vyrábí.

Menu
Filtr zboží