BARUM POLARIS 5 155/80 R13 79T

155/80 R13 79T TL
Osobní
Zimní
Úspora paliva: E
Přilnavost: C
Hlučnost: (71 dB)
Cena
1 177 Kč
(972,67 Kč bez DPH)
Dostupnost
Skladem 6 ks
Dodání do 2 prac. dnů Platí v případě objednání do 14.00 hodin v pracovní dny

Specifikace

Výrobce
BARUM
Typ vozidla
Osobní
Sezóna
Zimní
Šířka
155
Profil
80
Průměr disku
13
Konstrukce
Radiální
Zátěžový index
79
Zátěžový index (dvojitě)
0
Rychlostní index
T
Duše
Bezdušová
Hlučnost (dB)
71
Palivová účinnost
E
Přilnavost
C
Dojezdová
Ne
Zesílená
Ne
M+S
Ano
3-Peak-Mountain-Snowflake (3PMSF)
Ano
Jednotka
1 ks
Hmotnost
5,644 kg
EAN
4024063001152
ABCDEFG - dB

Popis produktu

Specifikace Barum Polaris 5

Parametry Barum Polaris 5

Popis produktu

Pro zimní sezónu si český výrobce Barum připravil pneumatiku z oblíbené řady Polaris 5. Obutí je vhodné jak pro vozy střední třídy, tak pro těžší SUV s větší světlou výškou. Pro oba typy automobilů zajistí výbornou trakci na sněhu i na mokré vozovce a zároveň přitom nesnižuje výsledný komfort jízdy. Za vším stojí chytrý design pneumatiky, jejíž dezén obsahuje několik prvků, které skvěle odvádí vodu a další materiál z běhounu, čímž podstatným způsobem zvětšuje styčnou plochu mezi vozovkou a pneumatikou. Vše je ovšem vyvinuto tak, že nedochází ke zvýšení hlučnosti, což vám a spolujezdcům usnadní komunikaci a sníží stresovou zátěž.

Bezpečná trakce na sněhu

Pneumatika je dokonale optimalizovaná na zimní vozovku, a tak si uchovává výborné jízdní vlastnosti i na sněhu. Hlavní zásluhy na tom má speciální profil dezénu, který zvyšuje přilnavost k vozovce. Výsledkem je kratší brzdná dráha a lepší ovladatelnost.

Bezpečná trakce na sněhu
Mokrá silnice není překážkou

Mokrá silnice není překážkou

Pro zamezení obávanému aquaplaningu, kdy automobil ztratí kontakt s vozovkou a stává se téměř neovladatelným, přišla společnost Barum s moderním designem odvodových drážek, které lépe dostávají vodu z běhounu a maximalizují styčnou plochu pneumatiky s vozovkou. Pro bezpečnou a pohodlnou jízdu.

Bezpečnost a komfort zároveň

Výše popsané bezpečností prvky nezabránily tomu, aby vaše jízda zůstala jistá a komfortní. Kromě důrazu na zvýšení kontaktu s vozovkou odvodem vody a sněhu se výrobce zaměřil i na minimalizaci hlučnosti výsledného řešení. Nižší hluk totiž znamená méně stresu a více pohodlí pro vás i spolucestující.

Bezpečnost a komfort zároveň
Menu
Filtr zboží