Titan Multi Trac C/S 20x8.00-10 8PR

Titan Multi Trac C/S 20x8.00-10 8PR
Zemědělské
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Kód
C2081000000000000
Výrobce
Titan
Typ vozidla
Zemědělské
Šířka
20
Profil
8
Průměr disku
10
Konstrukce
Diagonální
Duše
Bezdušová
Počet pláten
8
Zesílená
Ne
Jednotka
1 ks
Hmotnost
3 kg
EAN
5707562453927

Popis produktu

Multi Trac

Pneumatika pro zahradní techniku, prémiová kvalita. Speciálně vyráběné pro traktory všech druhů, dále také pro profesionální sekačky.

Hloubka dezénu a více gumy na povrchu kontaktní plochy pomáhá tomu aby se zvýšila odolnost proti propíchnutí a delší životnost pneumatiky

Konstrukce ramen minimalizuje poškození trávníku

Titan

Titan International, lídr značky Titan a Goodyear Farm Tire, nabízí celou řadu kol, pneumatik a podvozků pro širokou škálu mimosilničního (teréního) vybavení a vozidel. Se sítí obchodníků po celém světě je společnost Titan globální značkou, na které se mohou výrobci a provozovatelé originálních zařízení spolehnout na trvanlivé výrobky a kvalitní služby.

V provozu od roku 1993 je společnost Titan Tire opravdu domácí společností se zařízeními v Iowě, Illinois a Ohio, kde vyrábí zemědělské pneumatiky pod značkami Goodyear a Titan. Všechny pneumatiky v řadě Titan mají pověst dlouhé životnosti a vynikajícího designu a řemeslného zpracování. Titan vyrábí širokou škálu pneumatik různých velikostí pro zemědělské, stavební, lesnické, těžební a ATV aplikace. Navíc společnost Titan Corporation navrhuje, vyrábí a testuje kola pro tyto typy vozidel.

Menu
Filtr zboží