SEMPERIT SPEED-LIFE 2 235/40 R19 96Y XL

235/40 R19 96Y XL
Osobní
Letní
Úspora paliva: C
Přilnavost: C
Hlučnost: 2 (72 dB)
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
SEMPERIT
Typ vozidla
Osobní
Sezóna
Letní
Šířka
235
Profil
40
Průměr disku
19
Konstrukce
Radiální
Zátěžový index
96
Zátěžový index (dvojitě)
0
Rychlostní index
Y
Duše
Bezdušová
Hlučnost (dB)
72
Hlučnost (třída)
2
Palivová účinnost
C
Přilnavost
C
Dojezdová
Ne
Zesílená
Ano
M+S
Ne
Jednotka
1 ks
Hmotnost
10,142 kg
EAN
4024067663837
ABCDEFG - dB

Popis produktu

Speed-Life 2 - Sportovní pneumatika. Užijte si jízdu v horách.

Pro výkonná vozidla střední třídy, luxusní vozy a SUV. Optimální všestranné vlastnosti pro bezpečnou jízdu po celé léto. Kvalita od Semperitu zajišťuje maximální bezpečí, dokonce i v náročných podmínkách. Excelentní brzdný výkon na mokrých vozovkách. Vhodné například pro vozidla VW Scirocco, Peugeot 307 CC a Audi Q3.

  • Excelentní brzdný výkon na mokrých vozovkách
  • Vynikající handling na suchém povrchu
  • Nižší valivý odpor pro lepší kilometrový výkon
  • Excelentní brzdný výkon na mokrých vozovkách. Velký počet lamel hran zvyšuje vodní disperze, čímž se zvyšuje kontaktní plochu pro přenos síly na silnici. Vaše výhoda: Krátká brzdná dráha i na mokrých površích.
  • Vynikající handling na suchém povrchu. Tuhé obvodové středové žebro zvyšuje boční tuhost ve středu běhounu, což vede ke snížení deformace dezénu. Vaše výhoda: Vysoká přesnost řízení díky okamžitému přenosu síly, a to i při malých úhlech natočení volantu.
  • Nižší valivý odpor pro lepší kilometrový výkon. Zlepšený míchací postup "blue silica" vytváří silnější chemické vazby mezi silikou a kaučukovými polymery. Vyšší kohezní síly mezi molekulami snižují energetické ztráty a zároveň zvyšují odolnost vůči opotřebení  a zlepšují přenos sil. Vaše výhoda: Snížený valivý odpor a zvýšení životnosti plus zachování dobrých brzdných vlastností.
Menu
Filtr zboží