Mitas Touring Force-SC 140/70-16 65P TL

Mitas Touring Force-SC 140/70-16 65P TL
Motorkové
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
Mitas
Typ vozidla
Motorkové
Šířka
140
Verze
R
Profil
70
Homologace
E D
Průměr disku
16
Konstrukce
Diagonální
Zátěžový index
65
Rychlostní index
P
Duše
Bezdušová
Dojezdová
Ne
Zesílená
Ne
M+S
Ne
Jednotka
1 ks
Hmotnost
4,86 kg
EAN
3838947854373

Popis produktu

Při vývoji nového obutí vycházeli v Mitasu ze zkušeností, které získali při vývoji vysoce výkonných radiálních motocyklových pneumatik a během účasti na skútrových závodech. Výsledkem je, že Touring FORCE-SC poskytuje všem řidičům skútrů a jejich pasažérům bezpečnou, dynamickou a komfortní jízdu, ať již během krátké cesty po městě nebo delší cesty po silnicích jiných tříd.

Vzorek zaměřený na město byl vytvořen pomocí 3D virtuální technologie a zajišťuje dokonalý odvod vody a opotřebení. Vzorek končí až před okrajem pneumatiky a umožňuje optimální kontakt při maximálních úhlech náklonu. Technologie vysokorozměrové kostry a speciálně vyvinutá pryžová směs poskytují vysoký komfort při jízdě a dokonalý výkon při řízení. Touring FORCE-SC poskytuje vysokou stabilitu, přesnost na rovinkách a zatáčkách a přilnavost během všech povětrnostních podmínek.

Mitas TOURING FORCE-SC

Unikátní vzorek Touring FORCE-SC, který využívá funkční S-SBR elastomery společně s vysoce aktivním vyztužujícím plnidlem v kombinaci se speciálními pryskyřicemi, je zárukou vysoké přilnavosti na suchých i mokrých vozovkách. Jezdci pocítí tuto spolehlivost a bezpečnost od prvního momentu až do konce životnosti pneumatiky.

Touring FORCE-SC bude postupně k dispozici k prodeji v průběhu roku 2018 a 2019. Nahradí produkty Mitas MC 13, MC 16, MC 18, MC 25, MC 26, MC 29, MC 28 a MC 38.

Menu
Filtr zboží