DUNLOP SP SPORT 01 255/45 R18 99V

DUNLOP SP SPORT 01 255/45 R18 99V
SUV
Letní
Úspora paliva: D
Přilnavost: C
Hlučnost: 2 (72 dB)
Garance
Cena
3 889 Kč
(3 213,87 Kč bez DPH)
Dostupnost
Skladem min. 1 ks
Dodání do 2 prac. dnů Platí v případě objednání do 14.00 hodin v pracovní dny

Specifikace

Výrobce
DUNLOP
Typ vozidla
SUV
Sezóna
Letní
Šířka
255
Profil
45
Průměr disku
18
Konstrukce
Radiální
Zátěžový index
99
Rychlostní index
V
Duše
Bezdušová
Hlučnost (dB)
72
Hlučnost (třída)
2
Palivová účinnost
D
Přilnavost
C
Dojezdová
Ne
Zesílená
Ne
M+S
Ne
Jednotka
1 ks
Hmotnost
13 kg
EAN
5452000827470
ABCDEFG - dB

Popis produktu

Zlepšená přilnavost za mokrých podmínek Pneumatika SP Sport 01 se vyznačuje speciálními segmenty s designem běhounu, který rychle vytěsňuje vodu i za těch nejmokřejších podmínek, abyste byli mobilní za každého počasí. Tato pneumatika je také vyrobena z úplné silikonové složky Dunlop pro zachování maximální přilnavosti a rychlosti brzdění na mokrých i suchých vozovkách, takže máte vše pevně pod kontrolou.

Plynulá a tichá jízda Vychutnejte si svou jízdu v blaženém tichu díky chytrému designu segmentů pneumatiky SP Sport 01, které snižují zbytečný hluk. Protože je běhoun této pneumatiky navržen pro rovnoměrné opotřebení, můžete si vychutnávat plynulou a pohodlnou jízdu při současném prodloužení životnosti vašich pneumatik.

Vynikající výkon za všech podmínek Asymetrický běhoun na této inovační, sportovní pneumatice je navržen pro prudké zvýšení každodenního výkonu. Její tři rozdílné segmenty zajišťují uspokojivou směs správně reagujícího ovládání a ochrany proti akvaplaningu pro snadné a bezproblémové řízení.

Ovládání při vysoké rychlosti Tato pneumatika je určena ke snadnému ovládání v rychlém pruhu. Zachovává svůj tvar i při velkých rychlostech, takže můžete zatáčet s vysokou přesností. Asymetrický vzorek běhounu dále zajišťuje stabilitu v zatáčkách a rovných úsecích a nabízí zážitek z plynulého a snadného řízení na polních cestách i dálnicích.

Menu
Filtr zboží