Alliance Multiuse 550 405/70 R20 149A8/149B M+S

Alliance Multiuse 550 405/70 R20 149A8/149B M+S
Traktorové
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
Alliance
Typ vozidla
Traktorové
Šířka
405
Profil
70
Průměr disku
20
Konstrukce
Diagonální
Zátěžový index
149
Zátěžový index 2
149
Zátěžový index (dvojitě)
149
Rychlostní index
A8
Rychlostní index 2
B
Duše
Bezdušová
Dojezdová
Ne
Zesílená
Ne
M+S
Ano
Jednotka
1 ks
Hmotnost
71,14 kg
EAN
7291050062213

Popis produktu

Multiuse 550

 Pneumatiky izraelského výrobce pro komunální použití vynikají především velmi dobrým výkonem a krátkou brzdnou dráhou především v zimních podmínkách. Speciální zimní směs pneu umožňuje použití i při velmi nízkých teplotách.

Průmyslová řada MULTIUSE 550 byla vyvinutá pro specifické aplikace na průmyslových traktorech, nakladačích a průmyslových traktorech (traktory zabývající se převážně dopravou na tvrdých plochách a kompaktních stavebních strojích). Specifický blokový dezén běhounů umožňuje vysoké výkony na zasněžených terénech i na písečných terénech. Základní směrový design, dělený oddělenými bloky, zajišťuje dobrou přilnavost na měkkých plochách. Navíc vysoký počet bloků a poměr gumy k prázdnému běhounu umožňují dlouhou životnost proti opotřebení běhounu a nízké valivé odpory během přepravy na tvrdých plochách. Rovnoměrné rozložení tlaku na zemi a rovnoměrné opotřebení běhounu zajišťuje ocelová konstrukce kostry. Kryt ocelových řemenů navíc poskytuje nejúčinnější ochranu proti propíchnutí.

ALLIANCE

Alliance je výrobce zemědělských pneumatik, který spojil ve svých produktech ten nejmodernější výzkum v oblasti výroby pneumatik s vynikající kvalitou. Všechny produkty jsou vyvíjeny ve vlastním výzkumném a rozvojovém centru a vyráběny v moderních závodech v Izraeli a Indii. Alliance se rozvojem polnohospodářských, lesních, stavebních a EM pneumatik zabývá již více než 40 let. Tento výrobce nabízí zákazníkům velmi široký sortiment od jednoduchých diagonálních pneu až po vysoce kvalitní produkty.

Menu
Filtr zboží