Alliance Multiuse 550 265/70 R16.5 130A2

265/70 R16.5 130A2
Traktorové
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
Alliance
Typ vozidla
Traktorové
Šířka
265
Profil
70
Průměr disku
16.5
Konstrukce
Radiální
Zátěžový index
130
Rychlostní index
A2
Duše
Bezdušová
Dojezdová
Ne
Zesílená
Ne
M+S
Ano
Jednotka
1 ks
Hmotnost
31,02 kg
EAN
7291050061834

Popis produktu

Multiuse 550

 Pneumatiky izraelského výrobce pro komunální použití vynikají především velmi dobrým výkonem a krátkou brzdnou dráhou především v zimních podmínkách. Speciální zimní směs pneu umožňuje použití i při velmi nízkých teplotách.

Průmyslová řada MULTIUSE 550 byla vyvinutá pro specifické aplikace na průmyslových traktorech, nakladačích a průmyslových traktorech (traktory zabývající se převážně dopravou na tvrdých plochách a kompaktních stavebních strojích). Specifický blokový dezén běhounů umožňuje vysoké výkony na zasněžených terénech i na písečných terénech. Základní směrový design, dělený oddělenými bloky, zajišťuje dobrou přilnavost na měkkých plochách. Navíc vysoký počet bloků a poměr gumy k prázdnému běhounu umožňují dlouhou životnost proti opotřebení běhounu a nízké valivé odpory během přepravy na tvrdých plochách. Rovnoměrné rozložení tlaku na zemi a rovnoměrné opotřebení běhounu zajišťuje ocelová konstrukce kostry. Kryt ocelových řemenů navíc poskytuje nejúčinnější ochranu proti propíchnutí.

ALLIANCE

Alliance je výrobce zemědělských pneumatik, který spojil ve svých produktech ten nejmodernější výzkum v oblasti výroby pneumatik s vynikající kvalitou. Všechny produkty jsou vyvíjeny ve vlastním výzkumném a rozvojovém centru a vyráběny v moderních závodech v Izraeli a Indii. Alliance se rozvojem polnohospodářských, lesních, stavebních a EM pneumatik zabývá již více než 40 let. Tento výrobce nabízí zákazníkům velmi široký sortiment od jednoduchých diagonálních pneu až po vysoce kvalitní produkty.

Menu
Filtr zboží