Uniroyal MS-PLUS 77 195/55 R16 87H

195/55 R16 87H
Osobní
Zimní
Úspora paliva: F
Přilnavost: C
Hlučnost: 2 (71 dB)
Dostupnost
Vyprodáno

Specifikace

Výrobce
Uniroyal
Typ vozidla
Osobní
Sezóna
Zimní
Šířka
195
Profil
55
Průměr disku
16
Konstrukce
Radiální
Zátěžový index
87
Rychlostní index
H
Duše
Bezdušová
Hlučnost (dB)
71
Hlučnost (třída)
2
Palivová účinnost
F
Přilnavost
C
Dojezdová
Ne
M+S
Ano
3-Peak-Mountain-Snowflake (3PMSF)
Ano
Jednotka
1 ks
Hmotnost
8,32 kg
EAN
4024068591788
ABCDEFG - dB

Popis produktu

Popis produktu

Ideální pro velká a rychlá vozidla. Na vše - od mokré, zledovatělé až po zasněžené silnice.

Nová MS plus 77 stanovuje nové standardy zimních pneumatik Uniroyal. Její technologie byly neustále přizpůsobovány tak, aby vyhovovaly podmínkám současných zimních cest. Nová zimní síla - excelentní výkonnost na mokrém a studeném povrchu a vysoká úroveň bezpečnosti na sněhu.

Vyvinuta pro kompaktní vozidla, střední třídu, vyšší střední třídu a SUV. Technologie, která nastavuje nová měřítka.Uniroyal nabízí více než 45 let pneumatiky do deště s technologií pro optimální výkon na mokru. Zlepšená odolnost proti aquaplaningu. Vhodná například pro vozidla VW Golf, Peugeot 207 a VW Touareg.

  • Vylepšená odolnost vůči aquaplaningu
  • Vylepšen handling na mokrém povrchu
  • Velmi dobrá výkonnost a trakce na sněhu

Vylepšená odolnost vůči aquaplaningu. Široké otevřené kanálky v centrální a ramenní části zvyšují odtok vody z dezénu. Velké množství odvodových kanálků v dezénu vylepšuje jeho schopnost odvádět vodu. Oba technické prvky vedou k větší bezpečnosti na mokrých vozovkách.

Vylepšený handling na mokrém povrchu. Směs - speciálně vyvinutá pro výkonnost za mokra - zvyšuje schopnost pneumatiky lépe přilnout k drsným vrcholům povrchu vozovky. Velké tuhé ramenní bloky snižují deformaci bloků při zatáčení. Společně zaručují mnohem lepší ovladatelnost na mokrém povrchu.

Velmi dobrý výkon a trakce na sněhu. Vysoká hustota lamel zvyšuje zařezávání do sněhu. To znamená lepší přilnavost a trakci na sněhu.

Menu
Filtr zboží